Fredrik Reinfeldt gör Barack Obamas rådgivare John Hope Bryant sällskap på scen under Gränslösa Mötens näringslivsdag den 4 augusti, mitt under Seglarveckan i Båstad. Temat för dagen är ”A Sustainable Tomorrow” och moderator är välmeriterade Tv-profilen och tidigare generalsekreteraren för BRIS, Kattis Ahlström. Ett fullspäckat dags- och kvällsprogram väntar.

fb_FR_JHB

Fredrik Reinfeldt kommer att tala på temat ”Förändringar i Sverige, Europa och Världen”. Bosse Nilsson hos arrangören Gränslösa Möten är oerhört glad för Fredrik Reinfeldts närvaro.
– Förutom Fredrik Reinfeldts framgångar som tidigare partiledare för Moderaterna och som Sveriges statsminister är han en erfaren talare med nära 30 års erfarenhet av publika framträdanden, såväl i Sverige som internationellt. Han har omfattande erfarenhet av ledarskap som statsminister och regeringschef. Att vi får hit både honom och John Hope Bryant tillsammans känns fantastiskt . Aldrig tidigare har intresset för hur vi kan bidra till en bättre värld varit större och nu skapar vi förutsättningar med en ny höjd och bredd för detta, säger Bosse Nilsson.

Mer info
Pekko Svensson, projektledare Seglarveckan, 070-647 80 47, pekko@seglarveckanbastad.se
Bosse Nilsson, 070-527 61 12, bo@granslosamoten.se